Reštauračné systémy - Základný popis

Zefektívňuje a uľahčuje prácu prevádzkových pracovníkov a čašníkov v reštauráciách, baroch, vinárňach, hoteloch, fastfood-och, v kioskoch, kolibách a naviac aj pri ľubovoľnom predaji tovarov a služieb. Poskytuje ucelený prehľad o činnosti a hospodárení prevádzky pre manažment zariadenia.
Zabezpečuje všetky činnosti a služby vykonávané prevádzkovými pracovníkmi a čašníkmi a v maximálnej možnej miere odstraňuje náročnú a často neprehľadnú tvorbu receptúr, evidenciu objednávok, inventúr, tovarových zásob, účtov pre jednotlivé stoly, denných prehľadov, uzávierok, atď… Systém je postavený na princípe “priateľský pre užívateľa”, z čoho vyplýva aj jeho jednoduchosť obsluhy, rýchlosť a prehľadnosť.
Systém Blue Gastro prešiel dlhoročným vývojom a vychádza z teórie zaužívaných systémov na Slovenskom trhu, pričom si zachováva svoju nezameniteľnú osobitosť a unikátnosť riešenia.
Ovládanie programu je intuitívne a okrem toho je v systéme priamo zapracovaný návod pre prácu s jednotlivými funkciami.
Systém pre gastronomické prevádzky Vám ponúka: Skladové hospodárstvo
- rozsiahlu evidenciu dodávateľov a odberateľov
- sledovanie zásob a obehu tovarov a surovín
- evidencia zásob v priemernej nákupnej cene
- presuny medzi strediskami, jednoduchá zámena surovín
- výkonný a prehľadný systém inventúr pre jednotlivé strediská a taktiež pre hlavný sklad
- receptúry jedál a nápojov
- jedálne lístky, kalkulácie akcií, výrobný plán
- prehľadný systém spracovania denných uzávierok
- množstvo prehľadov a tlačových zostáv
- rozdelenie prevádzky na strediská, rôzne cenové hladiny pre odbytové strediská
- doplňovanie systému číselníkov a stavu tovarových zásob jednotlivých stredísk
- výdaj stravy odberateľom, fakturácia
- denné, mesačné prehľady
- množstvo prehľadných grafických tlačových zostáv
- preddefinované, často sa opakujúce hodnoty
- parametrické nastavenie programu
- prehľadné grafické spracovanie informácií
- zabudovanú vlastnú fiskalizáciu, čiže nepotrebujete žiadne fiskálne moduly a iné prídavné zariadenia
- evidenciu predaja tovaru a služieb ako cez registračnú pokladňu a tiež za pomoci snímača čiarového kódu
- účet priradený na konkrétny stôl, možnosť spájania a rozdeľovania účtov
- sledovanie platieb kreditnými kartami
- pravidelné denné a priebežné uzávierky
- tvorba tovarových položiek pre pokladne
- príprava údajov pre pokladne, programovanie tovarových položiek - PLU a nastavení v pokladniach
- “nazeranie” do pokladní - čítanie "X" - uzávierok
- denné uzávierky – čítanie, výmaz pokladní, aktualizácia zásob na základe receptúr
- priame prepojenie so systémom hotelovej recepcie
- uzamykanie systému proti nepovolaným vstupom, uchovanie a verifikácia údajov
- spracovanie údajov v reálnom čase
- prepojenie na účtovníctvo a ďalšie subsystémy
- vysoký štandard a spoľahlivosť systému
- úplnú zhodu s príslušnými legislatívnymi normami
- poskytujeme totálnu 24 hodinovú telefonickú službu
Blue Gastro je rozsiahly a komplexný systém spájajúci požiadavky náročnej prevádzky gastronomických zariadení s vysokým štandardom jednoduchosti, rýchlosti a prehľadnosti obsluhy. Doplnením o ďalšie moduly sa značne zvýši jeho využiteľnosť vo Vašom zariadení.
Aktuality